Praktikantens Hjørne » 'Den virkelige verden'

Følger Fredag » Det sorte hul ødelagde mit ægteskab

2

I min skole tid blev jeg mobbet, jeg var klassens tykke pige og mit selvværd var nul! Tit når vi skulle have idræt “glemte” jeg næsten altid mit tøj fordi jeg havde ikke lyst til at skulle smide mit tøj foran andre og i sær ikke når vi skulle i bad. Jeg måtte tit bruge min humor for at folk sikkert ville kunne lide mig eller ja måtte være lidt med på nogle sjove ting som at drille andre. Jeg fik mange fjender og flere som ikke kunne lide mig og jeg havde svært ved at rette op på dette igen. Jeg tænkte ikke over at det ville kunne skade mig.

Efter jeg gik ud af skolen blev min vægt for alvor et problem og efter en meget hård skilsmisse mellem mine forældre (18 år) og min mor ikke ønskede nogen kontakt til mig men der skete en masse ting. Mine forældre gik fra hinanden Marts 2002 juli 2002 finder min far en ny kæreste oktober måned får jeg af vide at mit værelse skal pakkes ned og jeg har en uge til det da vi skulle være ude af huset 1 November (vi skulle flytte ned til min fars nye kæreste i hendes hus) Marts måned 2003 1 uge før jeg bliver 19 får jeg min egen lejlighed.

Jeg fik det rigtig skidt og jeg røg TOTALT ned i et hul og jeg havde ikke særlig mange penge til mig selv og jeg købte desværre tit chips i stedet for at købe ordentlig mad. Der blev nok spist chips hver dag og hvis ikke 1-3 poser om dagen. Jeg blev smidt ud af uddannelse pga. Fravær og det med at skulle gå i postkassen gjorde jeg ikke så tit for jeg følte folk kunne se at jeg havde det skidt. Jeg gik ikke på vægten for jeg vidste godt at det virkelig stod slemt til.

I 2005 møder jeg manden i mit liv og jeg begynder langsomt at få det bedre, jeg svæver på en lyserød sky. Der var bare lige noget ved det og det var jeg boede i Esbjerg og han i Odense og det endte med jeg havde brug for at komme væk så i 2006 flytter jeg så til Odense og starter på en frisk. Men ligesom jeg troede alt var godt skete der en masse ting og jeg begyndte og tage atter på igen og jeg var virkelig blevet en alt for stor pige.

Jeg springer lige lidt i tiden. Februar 2011 frier min mand til mig og det var rigtig dejligt men der var kun et problem og det var min vægt. Jeg havde ikke lyst til og skulle være en så stor pige til mit eget bryllup. August 2011 begynder jeg hos vægtkonsulenterne og jeg begynder at tabe mig og ja kg de raslede af mig. Til mit bryllup i August 2012 var jeg en meget glad pige hvor vægten sagde minus 18 kg. Igen sker der en masse ting og min far (som har fået ny kæreste) vælger at han ikke vil have nogen kontakt til mig og alt går galt. Jeg ryger totalt i et hul igen og det gjorde at ægteskabet gik i stykker (dog fandt manden og jeg sammen igen)

2013/2014 begynder jeg at tage på igen og jeg kan se at det her går jo galt! Jeg prøver flere og flere gange at komme op på hesten igen og hver gang røg jeg ned igen. Mit arbejde som pædagogmedhjælper gjorde også at jeg ikke kunne være så aktiv pga. min vægt og det var virkelig bare ikke særlig sjovt.

Jeg fulgte Sofia og tænkte hvis hun kan så kan jeg altså også men hvordan gjorde jeg det lige?

Jeg ville ikke bruge penge på vægtkonsulenterne igen da det var lidt dyrt i forhold til min økonomi så jeg gik i tænkeboks hvad jeg skulle. Jeg fik så en ide med at lave en gruppe hvor jeg kunne bruge den som en dagbog og folk kunne følge med for det kunne jo være at jeg holdte den bedre (vægten) Januar 2015 begynder jeg i noget jobrotation i en vuggestue og jeg får atter blod på tanden med at tabe mig og jeg begynder så småt at tabe mig.

15/1-2015 får jeg lavet denne gruppe og jeg begynder at skrive ting og jeg invitere først mine veninder/bekendte Men så sker det så at jeg bliver mobbet på arbejdet og jeg bliver holdt udenfor og alle i vuggestuen snakker ikke rigtigt til mig. Det ender med jeg går og er syg konstant og render en del til lægen hvor jeg får at vide det er en virus jeg har i kroppen. Marts måned 2015 går det endnu mere galt jeg begynder at få hjertebanken og sover ikke om natten og jeg går til lægen igen og får mig en snak med hende.

Jeg blev derefter sygemeldt med stress og var konstant ked at det. Flere fortæller mig at jeg skal ud at gå nogle små ture altså få mig rørt lidt og få noget frisk luft. Efter noget tid bliver mine gå ture længere og længere og jeg begynder at sætte små mål med min motion ( jeg skulle høre 5 musiknumre og jeg måtte IKKE vende om før jeg havde hørt dem)

Jeg begynder at kunne mærke på mit tøj at der er sket noget og ud fra den blå himmel siger jeg højt SÅ Mette nu er du kommet i gang uden at tænke over dette og den 18/5-2015 gik jeg for alvor i gang. Da jeg går på vægten den 18/5-2015 siger min vægt 128,8 kg og det vil sige siden 2012 har jeg taget 23 kg på altså de 18 kg som jeg havde tabt plus 5 kg. Juli 2015 havde jeg tabt mig 7,1 kg og jeg skulle på ferie og da jeg kom hjem BANG så havde jeg taget 5 kg på.

Jeg var stadig meget følsom og jeg havde svært ved at tabe og der gik nogle mdr. hvor det stod lidt stille. November måned finder jeg min indre styrke frem igen og jeg går virkelig i krig med projekt vægttab. Jeg går en masse lange ture og jeg har valgt at leve normalt MEN maden som jeg spiser er meget mindre end jeg gjorde før i tiden og jeg vænner maven til mindre mad.

I dag har jeg stadig min gruppe som er vokset og vokset og den 7/10-2016 sprang jeg ud som blogger omkring min Forandring men også med de bump der kommer hen af vejen. I dag står jeg stolt med et samlet vægttab på minus 16,6 kg (112,6 kg) Og der er smidt 86 cm fordelt på hele kroppen.

Jeg er virkelig stolt men også meget overrasket over at jeg kan holde den og min motivation den er der bare hver dag. I dag går jeg i gennemsnit 10 km og 20.000 skridt i snit Hvilket også er mit mål med min motion. Får jeg ikke gået mine gå tur ja så er den helt gal. Jeg vil meget gerne have lov til at dele nogle billeder med jer og det er dem jeg er aller mest stolt af.  Tak fordi jeg måtte få lov til at dele dette med jer, jeg ved godt det var langt men syntes det var vigtigt med min baggrund så forstår i nok bedre det hele. Masser af kram, Mette.

“Sofia du er en kæmpe inspiration for mig og jeg syntes virkelig at du er mega sej


Tusind tak for dig og fordi du ville dele din meget ærlige historie med os ♡ Mette har bloggen www.mettesforandring.dk hvor du kan følge hende.

Man kommer langt med at sætte ord på tingene, stå ved den man, eller den man var uden at dømme, men at se det lærerige i ens historie. Alle ærlige og inspirerende historier på både godt og ondt er hjerteligt velkommen i Følger Fredag, der er ingen grænser, vi elsker inspiration. Læs mere om hvordan du gør lige her.

3

4

5

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Praktikantens Hjørne » 'Den virkelige verden'