Min 2. omgang med Vitaviva – Update, sådan gik det. – Sofia Saidana
Sponsorater og holdning. 

Min 2. omgang med Vitaviva – Update, sådan gik det.

I kan læse om min første omgang på Vitaviva lige her. Der kan i både se hvordan det gik, hvilke resultater jeg opnåede, hvilke tanker jeg gjorde mig om min 2. omgang og hvad jeg spiste undervejs. Jeg får utrolig mange spørgsmål dagligt omkring den Detox jeg anbefaler, og det er lige præcis denne 15 DAY CLEANSE fra Vitaviva. Ærligt fra hjertet er det det bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg elsker at vide at de kun indeholder rene urter og intet som er det mindste skidt for kroppen, tværtimod.

Om du vil tabe dig, spise sundt, eller bare gøre noget godt for dit indre er denne kur simpelthen genial.

Vi ophober igennem tiden en masse affaldsstoffer i kroppen som vi ikke “bare” lige kan få væk. Derfor får mange fx tarmskyldninger og prøver diverse detox kits.

Den eneste jeg kan stå inde for (og nu har jeg prøvet en del) er denne fra Vitaviva. der skal gå mindst 6 uger imellem at du gør det igen, og jeg glæder mig som et lille barn juleaften til min næste omgang. Man kan vidst roligt sige jeg er blevet afhængig :D

Skal man sige det meget groft, ja så har du en aaaanelse tynd mave i 15 dage hvor kuren varer, mavekneb kan også forekomme. Havde aldrig troet jeg skulle sige dette, men jeg elsker det FORDI jeg ved hvad det gør for kroppen, jeg elsker at vide at min krop er igang med den ypperste indre rengøring i organerne og kroppen generelt, og udover fornyet energi, kan jeg personligt mærke forskel på huden, fordøjelsen, søvnen – you name it.

Der er ikke det der ikke sker under sådan en omgang.

Som du kan læse i mit første indlæg tabte jeg mig en hel del ekstra under forløbet sidst som var i December mdr 2014. Denne gang tabte jeg mig ikke yderligere, men min krop er altså også længere nede i vægt end nogensinde før! Til gengæld er jeg gået ned i væske, føler mig lettere, renere, mere overskud på kontoen – og DET er guld værd! Og NU er kroppen klar og parat til at tabe de sidste kg der er mod målet som hedder 60 kg.

Jeg begynder også nu at gøre brug af Vitaviva’s mange fantastiske kosttilskud, det kommer der snart et yderligere opslag om.

Så status på 2. omgang er: DET ER PÅ INGEN MÅDE SIDSTE GANG :D

Jeg bliver altid ked når de sidste 2 piller indtages fordi det gør så meget for min krop med denne detox kur.

Undervejs spiser jeg som skrevet i første indlæg : Grøntsager, fisk, kylling, frugt, nødder, avocado, olivenolie, masser af vand og grøn te. INGEN KAFFE, og det vilde er at jeg faktisk næsten ikke drikker kaffe mere nu! Jeg var så afhængig af det og havde meget svært ved at komme igennem dagen uden. Jeg har i ihvertfald 2 uger ikke drukket kaffe hjemme, men max en kop om dagen når jeg så har været på cafe, der er kaffen også en helt anden standard, så endnu en bonus selvom det stadig føles lidt underligt hehe, er at jeg er gået over til grøn te hver morgen, og nu sætter mere pris på at få en god kop kaffe et lækkert sted og ikke vælter mig i instant derhjemme bare fordi jeg føler jeg ikke kan overleve uden. Nye tider, ny energi, ny motivation til at komme i mål.

Vitaviva kan bestille her og detox kuren hedder 15 DAY CLEANSE. Hertil anbefaler jeg at man efter de 15 dage supplerer op med MAINTENANCE CLEANSE for at vedligeholde alle de gode ting du har gjort for din krop.

Sidst var der nogle følgere der syntes det virkede lidt dyrt for sådan en omgang her, meeeeeen en tarmskyldning kan snildt koste 1000,- og det er super vigtigt at tænke på hvor meget det gør for kroppen, kan love jer for det er hver en kr værd, og det siger jeg direkte fra hjertet af. Kunne aldrig finde på andet. Nu har jeg prøvet så mange nyttesløse dårlige detox kure som jeg endda efterfølgende har fundet ud af kunne være skadelige, og jeg elsker tanken om at jeg VED hvad Vitaviva er, jeg ved hvad de står for, jeg elsker deres koncept og kan derfor stå 100% inde for det. Afsluttede min kur for 1 uge siden og kan som sagt ikke vente til næste gang.

 

Nyd dagen og tak fordi i følger med ♥

 

 

 

 

   *Sponsoreret indlæg, læs mere herom*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • A

  Hej:) tilberedte du kød grønt osv på bestemt måde? Nu har jeg brugt pillerne tre dage, og kan ikke mærke den store forskel, udover at ekstra toilet besøg om morgenen.. Har kun spist jordbær hindbær, kylling blomkål og lidt andet grønt samt lidt nødder hver dag og en masse vand og grøn te så jeg er lidt skuffet.. Lyder måske lidt tosset at være skuffet over ikke at skulle mere toilettet eller mærke mere ubehag, men havde forventet jeg kunne mærke at jeg tog dem:) spiser godt nok sådan normalt også dog med kaffe og skyr tilføjet, men synes det virker tosset hvis de kun virker hvis man ikke spiser lignende kost til hverdag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hej Sofia,

  nu må du ikke tage det her indlæg som en kritik af dig (for du er skøn!), men som en kritik af detoxkure genrelt.

  For det første, synes jeg det er vigtig at folk ved at der ikke er nogen videnskabelige dokumentation for at detoxkure rent faktisk renser kroppen for affaldsstoffer.
  Kroppen er automatisk bygget til at rense sig selv for affaldsstoffer enten via nyrerne, leveren og tarmene eller gennem urinen.

  Hvis man selv var nødt til at rense kroppen for affaldsstofferne ville det betyde, at man var syg og så skal man nok en tur på hospitalet og ikke tage en såkaldt ‘detoxkur.’

  Og så tænker jeg at evt vægttab måske oftere skyldes væsketab (som følge af tynd mave) eller at man ofte skal spise anderledes når man tager en detoxkur, og dermed automatisk spiser mindre/sundere = færre kalorier.

  Jeg tror bestemt heller ikke at der sker noget ved at tage en ‘detoxkur’ eller, fordi folk ofte mentalt får det bedre og føler sig ‘renset’ ud, fordi de har spist bedre og sundere.

  Jeg synes bare det er vigtig at folk der læser om detoxkure – især lige nu hvor det vrimler med det – lige bruger deres sunde fornuft. Kroppen skal selv kunne rense kroppen for affaldsstoffer, og gør den ikke det, er man syg! Bruger man lige et par minutter på nettet, opdager man hurtigt at folk der taler for detoxkure ofte er folk inden for slankeområdet – og ærligt, de er nok ikke særlige objektive på det punkt :)

  Ha’ en rigtig god dag Sofia!

  Kys Kiki!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nisha Khan

  Hey Søde Sofia vil kun give dig ret!
  Efter din anbefaling bestilte jeg dem straks og har nu taget pillerne i EB uges tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sponsorater og holdning.