Mit træningsskema for en uge ♡

Shit!! Jeg tager til Abu Dhabi igen om 1 mdr og nej dette er ikke en joke!!

DSC_0163

Sko/Her • Bukser/Her   Oversize jakke/Her   Taske/Her

Det er sjovt med det her blogunivers.. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan jeg skulle sige dette, faktisk fordi jeg frygtede hvad i tænkte.. Og så tog jeg mig selv i at gå mere ind i min tanke og ved godt hvorfor jeg tænker sådan.. Jeg kan nemlig godt lide at udforske min hjerne og de tanker jeg gør mig. Derfor brænder jeg jo også utrolig meget for selvudvikling, det er så spændende!! Nå men.. Jeg blev lidt ked af det, for jeg var simpelthen bange for hvad i tænkte fordi det sidste år har været liiidt for fuld af haters, folk som har haft ondt i røven og ikke ondet mig det godt. Når det så er sagt har jeg jo de mest fantastiske varme følgere som virkelig vil mig det bedste. Og DEM holder jeg fast i.. Efterfølgende tænkte jeg også over hvor mange af mine seje blogger kollegaer der hele tiden rejser rundt og ser verden og det ville jeg da give min højre arm for!! Jeg knokler som aldrig før for at få en sund stabil virksomhed, jeg har virkelig intet liv haft de sidste 7 mdr.. MEN det er det hele værd når jeg kan gøre gode ting for mit sind som at beslutte at tage afsted igen. OG så er det da totalt lige meget hvad andre tænker!! Nu stopper jeg lige mig selv! At rejse er at leve, især for mig.. Og det ville jeg jo ikke lige kunne med et almindeligt fuldtidsarbejde her i Kbh og derfor kan jeg mærke hvorfor det er jeg vil det her. Jeg har haft så mange jobs og aldrig kunnet klare det, har meldt mig syg, blevet væk, og en masse andet som giver mening til mine foredrag I promise. Men det her med jer, det kan jeg klare, også selvom det er hårdt, man får jo ikke bare den virksomhed man drømmer om på 24 timer, så er det da ihvertfald super nice hehe! Men jeg hænger i og har vist mig selv jeg kan rigtig meget det sidste år. Jeg vil leve af det her fordi jeg vil gøre en forskel, fordi jeg for første gang i mit liv inderst i mit hjerte kan mærke jeg har en passion, og det er jer!! I giver mig liv, glæde og anerkendelse, og jeg ved ærlig talt ikke hvor jeg ville være uden jer.. Tænk hvis i ikke var kommet ind i mit deprimerende selvmordstruede liv for 3 år siden!! Jeg rejser alene igen, og når jeg er dernede tager jeg ud og spiser og har en masse gode samtaler med min super gode ven dernede. Det der skete da jeg var i Abu Dhabi sidst var at jeg for første gang i mange år kunne mærke RO i mit hovede. Der var fred, ro og god energi og jeg havde det GODT! Til daglig kæmper jeg også med en masse, som jeg jo virkelig afslører alt om til mine foredrag. Senere efter min foredragstour vil det også generelt være nemmere for mig at snakke om da jeg i mange år ikke har været i stand til det.. Da jeg kom hjem fra Abu Dhabi sidste uge lå jeg grædende i min seng og den kæmpe kontrast det var at komme hjem til en lejlighed jeg ikke kan lide at bo i, til manglen af mennesker i mit liv, til ensomhedsfølelsen, til savnet af min mor og til en virksomhed man står alene med som også er en kæmpe udfordring så kunne jeg bare mærke at det var tid til at lave en “gulerod” for enden igen. SÅ jeg låner en lejlighed dernede – Det er gratis da det er en jeg kender (Det er virkelig med at gøre brug af det hvis i kender folk rundt omkring i verden som kan lade jer bo gratis eller låne deres lejlighed ud) Kun derfor har jeg økonomien til det igen. Og så lever jeg jo dernede ligesom jeg gør her kan man sige.. Nu har jeg en mdr hvor jeg giver den fuld gas med alle de ting jeg skal, både mine 2 foredrag i Odense og Kbh i Maj, du kan stadig købe billet lige her (Info med adresse mm sendes ud imorgen) og så skal jeg tusind andre ting, er også ved at finde et andet sted at bo måske jeg flytter til Aarhus nu må vi se, og så skal jeg starte til behandling for mine mange traumer, det er jeg også ved at finde en løsning på.. SÅ der er mange projekter igang, og hvad der kan være en gulerod for jer er det bare med at finde ud af. Gør hvad der virker for dig, og vær ligeglad med hvad andre tænker. Det øver jeg mig også konstant på – Og jeg ved at hvis folk under mig det godt vil de være glade på mine vegne over at jeg har denne mulighed. Og når jeg er så udkørt psykisk som jeg er for tiden, er det bare balsam for mit sind, og det vil jeg altid sigte efter at give mig selv meget meget mere af. Jeg drømmer om at rejse hele verden rundt, og om det er 10 dage i Abu Dhabi eller 2 dage i Paris, så tæller det hele. Jeg er så glad for jeg tør at gøre det, ikke skal vente på at andre kan tage med, og samtidigt kan jeg arbejde imens jeg er afsted. Denne gang vil i få en masse blogindlæg mens jeg er i Abu Dhabi også, jeg har en masse indlæg omkring mit sind og selvudvikling jeg gerne vil give jer. Den 24 Maj efter mine 2 foredrag er jeg den der er smuttet igen igen, ned til sol, varme, frisk frugt og god energi i en meget meget afslappende atmosfære. Jeg glæder mig, det var den bedste ferie!!! OG det giver mig energi at vide den er på vej igen.. #GRIBLIVET og gør de ting for dig som du har brug for, lad folk stille spørgsmål, undre sig over dine valg – Det der giver dig noget godt er det DU SKAL GØRE! Anytime, de mennesker der vil dig det godt vil stå og heppe på dig og smile af alle de dejlige ting du gør for dig selv.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Patricia

  Kære sofia,
  Ønsker dig alt godt på din rejse ❤ nyd hver et sekundt.

  Du fortjener det😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Tak for dette indlæg Sofia – beskrivelsen af hvordan du havde det da du kom hjem, er fuldstændig som jeg har det i øjeblikket. Det er derfor rart at vide at jeg ikke er underlig og alene, og at der er lys på den anden side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er du bare sej. Hvor ville jeg ønske, at mit liv tillod at jeg igen bare kunne hoppe på en flyver og bare tage ud og opleve verden. Ønsker dig den bedste ferie <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mit træningsskema for en uge ♡