SoMe is sooo the new black! – Sofia Saidana
Mit vægttab idag!

SoMe is sooo the new black!

fullsizerender-24

Forrige torsdag var super spændende! Sofia og jeg var til et event under SMWiCPH. Social Media Week er en uge lidt ligesom Fashion Week i København. Her handler hele ugen bare om, ja, de sociale medier. Yayy! Men vi var til et event der handlede om hvordan man skaber succes med sin egen virksomhed på Instagram. En del af det vidste Sofia og jeg godt i forvejen, men vi fik da helt sikkert også nogle lærerige inputs med hjem. Man skal helt sikkert ikke underkende hvor vigtige de sociale medier er blevet hvis man gerne vil frem i verden med sin virksomhed. Her har du også chancer for at blive set og hørt (og indbringe salg), selvom din virksomhed ikke er ligeså stor som fx Apple. :)

Fredag i sidste uge brugte vi på at filme en hel masse, og jeg var med Live på Facebook for første gang. Sjovt, at sige hej til jer alle sammen on live TV! (vinke-vinke) :D

I denne uge har vi brugt masser af krudt på Sofias webshop – og det omhandler alt fra redigering af billeder, tegnerier, opslag til jer der følger Sofia på Facebook og producering af endnu flere takkekort til alle jer som køber noget inde på Sofias shop. :)

En ting er sikkert – det er i hvert fald aldrig kedeligt eller trivielt at være i praktik hos Sofia. :D

Håber at I får en herlig dag derude! :)

♡ Mireille

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat
   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mit vægttab idag!