Jeg kan mærke glæde i min mave som jeg ikke har følt i mange år! – Sofia Saidana
Nu som Selvstændig og bange. // Status pt.

Jeg kan mærke glæde i min mave som jeg ikke har følt i mange år!

11813332_804745029639448_2888233627586233566_nHvornår føler du at du er mest tilpas?

Hvornår føler du dig mest flyvende?

Hvornår føler du at uanset hvor mange problemer der REGNER ned over dig, så vil du kunne besejre dem en efter en?

Hvornår føler du dig elsket og værdsat?

Hvornår føler du dig ikke ensom?

ALT dette kender JEG personligt svaret til for mit vedkommende…. Og det hedder Aarhus.

København er for mig blevet en meget sær snegl. Jeg har altid troet jeg hørte til der fordi jeg jo er vokset op der og altid har boet der. Fordi mine familiebånd ikke ligefrem er noget at råbe hurra for og fordi min selvvalgte familie jeg har knoklet for at finde er i københavn. Men nu også i Aarhus. København minder mig om en masse mørkt. Og selvom jeg kender flere i Kbh end i Aarhus, føler jeg mig mere ensom i Kbh. Her føler jeg bare at jeg virkelig bliver værdsat, ikke er til besvær, der er intet brok, eller kurrer på tråden, det er lettere for mig at spise (nogenlunde) sundt for jeg har ikke trang til at overspise på samme måde her og mine venner her de gør virkelig meget for mig! Jeg vil slet ikke undvære de få tætte jeg har i Kbh, men uanset hvor man er følger de jo med, om det så er skype, tlf eller andet går det hele nok. De vil jo til enhver tid støtte en i det der føles rigtigt.

Jeg trives bare så meget her, jeg aner ikke hvordan der kan være så stor en forskel, men det er der altså. Og når jeg blandt andet er sammen med mine drenge herovre, så kan jeg tage mig selv i at få øjeblikke hvor jeg aldrig har vidst hvordan det føltes at leve. Men så pludselig får jeg følelsen af at JEG LEVER. Igår havde vi været på strandbaren hele dagen, vi kørte rundt og hyggede og grinte så det baskede, grin for mig betyder alt og jeg er helt færdig hver gang jeg er sammen med dem. Mens vi kørte igennem skoven med musik og mega god stemning kunne jeg mærke det… Følelsen af liv, følelsen af en sprudlende glæde i min mave der har lyst til at eksplodere som jeg ikke har mærket mange år. De kan lide mig lige præcis som jeg er, de er SÅ glade over min lancering af medlemsklubben, jeg er en af dem, og det hele er bare så vanvittig naturligt. Jeg bliver behandlet så godt og de synes jeg er så skøn. Ligesom jeg synes om dem.

Lige pt ved jeg ikke hvor længe jeg bliver i Aarhus, men ihvertfald en uge mere. Jeg har sleeeeet ikke travlt med at komme hjem hehe. Jeg savner de mennesker jeg holder af, men det er min hverdag og min psyke der ikke er god i Kbh pt, og det er alfa og omega, skal jeg blive ved med at være denne positive overlevende sjæl jeg er, så skal jeg dælme knokle for min lykke og nogen gange kan ting ikke forklares, så skal man bare gøre det der føles rigtigt. Og at mærke efter samt at handle på det er virkelig svært til tider, men jeg er min egen lykkessmed, ligesom dig, og kun du ved hvad der vil gøre en verden til forskel for D I G!

Og aarhus føles rigtig for mig <3

Ps. Jeg er stadig overrasket over at jeg nu er begyndt at gå i hvidt tøj hehe, kan i huske jeg skrev for noget tid siden at det aldrig var noget jeg gjorde, både fordi det ikke ligefrem slanker men også fordi jeg altid har følt mig bedst tilpas i sort. Nu kan jeg næsten ikke få nok hvidt hehe, prøv det – jeg elsker det! :D

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

 • Helena

  Hvorfor ikke overveje at flytte? Du kunne jo prøve at starte med at finde et sted at bo (det tager ofte lang tid). Og når du at fortryde i mellemtiden, så kan du ko bare droppe ideen.
  Live a little ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er det godt at høre, at du har det sådan når du er i Aarhus! Jeg flytter selv til byen snart. Netop fordi jeg også har oplevet den fantastiske stemning, der er i byen, og følelsen af at være i live, som du også har oplevet. København tror jeg ikke ville fungere for mig, fordi byen er så hektisk. Jeg glæder mig helt vildt til at flytte!
  Overvejer du at flytte permanent til Aarhus?

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nu som Selvstændig og bange. // Status pt.