Sporty Love // Spar hele 20% på Nike og Adidas styles!

Skal – Skal ikke??!

cookie-dough-detail

Godaften ♥

Jeg er lige ankommet til aarhus og ligger nu i min seng. Nogen gange tænker jeg for meget, det gør jeg. Og når mine tanker løber løbsk vil jeg rigtig gerne spise. Groft sagt! Mange af jer siger ofte når jeg lægger “sødere sager ind” at det skal der også være plads til. Og det skal der også! Når du spiser det af nydelse. IKKE når du dyrker din overspisning. For mig er det det samme som at have et misbrug! Og på sigt vil jeg gerne kun spise søde sager når det er fordi de skal nydes! Ikke fordi mine følelser higer efter dem fordi jeg gerne vil dække over noget andet som svigt, sorg osv. Det er nemlig 2 vidt forskellige ting! Jeg ligger og har vildt meget lyst til at gå i 7-eleven som ligger 10 min væk, men jeg ved også at det er bedre at få noget søvn, sove ud, stå op og tage til træning… What to dooooooo :-O Hehe jeg er også kun et menneske ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Michelle

    Læg dig til at sove Sofia, sagt med alt kærlighed du kan forestille dig Jeg slås selv med bed spiseforstyrrelse og kender bedre en du forstå tankerne omkring mad, så du vil føle dig stærkere mentalt i morgen fordi du endnu engang slog dit mad monster ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sporty Love // Spar hele 20% på Nike og Adidas styles!