★ Going to Paris essentials ★

A videojournal from Paris ♥

Som nævnt et par gange har jeg lavet en videodagbog til dig fra Paris. Her er den.

Jeg håber du kan lide den. Derudover er der et blogindlæg på vej omkring HELE min tur med alt fra hvordan jeg planlagde den samt do’s and dont’s in Paris. :-) Og en giga kæmpe tak til mit hostel jeg for første gang besøgte, men bestemt ikke sidste gang, YOUNG AND HAPPY HOSTEL ! #Chaseyourdream #Nomatterwhatotherpeoplesay #Ibelieveinyou

// Here’s my videojournal from Paris. I really want to thank everybody I’ve met on my way, amazing people, and what a support you guys gave me about my page.
On the way is also an update about how I planned the trip, and do’s and dont’s in Paris. And a big thanks to Young and Happy Hostel, best Hostel you could ever wish for!

Instagram & Snapchat: SofiaSaidana

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

★ Going to Paris essentials ★