Der er fremgang! Jubiiii

Mine yndlings makeupbørster! Spar 50%

img_6958.jpgKjole/HER • Smykker/HER • Jakke/HER

Som i ved eeeeeelsker jeg makeup, makeup er for mig hygge, at folde sig ud kreativt, og en kæmpe kæmpe passion. Jeg har prøvet alt efterhånden, og vi alle ved hvor højt jeg elsker MAC er jeg sikker på :) Jeg sad og kiggede på Cocopanda’s hjemmeside idag og så tilfældigvis at de har 50% på mine absolutte yndlings makeup børster. Jeg har dem alle stort set og jeg sværger til dem. Derfor tænkte jeg at jeg ville sprede budskabet til dig, og herunder har jeg samlet mine 5 TOP børster fra Real Teqniques. De er bløde, nemme at arbejde med og endnu nemmere at rengøre.

  1. HER • Det perfekte startsæt til øjnene. Her får du til meget billige penge ALT i ET, alt hvad du skal bruge for at lave smokey eyes, eyeliner, lækker hverdags øjenskygge, festmakeup mm.

 2. HER • Her får du min absolutte yndlings børste over dem ALLE. Denne Blush brush bruger jeg til solpudder, og til min daglige blush, og jeg har den ALTID med mig. *FAVORIT*

3. HER • Denne børste er fantastisk til flydende foundation, den fordeler det jævnt med et lækkert airbrush agtigt finish.

4. HER • Bedste concealer børste, perfekt og nem at bruge under øjnene, den er blød, lækker og nem at have med at gøre, fordeler concealeren så fint.

5. HER • I enhver makeup taske må og skal der altså være en god pudderbørste hihi. En børste som du kan bruge til allround, løst og fast. Denne bruger jeg til min daglige pudder, og til setting pudder som får makeuppen til at holde længere. Bestemt et must have for mig.

Håber i kunne lide mine favoritter, der er virkelig meget at spare pt. Jeg købte selv mine i England sidste år fordi det var billigt, men DET HER har faktisk slået priserne i England big time fra da jeg købte dem. Elsker disse børster.

1933870_919658354814781_4119903008246434401_nBilledet er lånt fra Cocopandas hjemmeside.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Der er fremgang! Jubiiii