Esbjergs spam - I var for dejlige!

Når en fejl bliver skøn(hedsplet)

Hej venner. Igår fik jeg købt lidt nyt Mac (of cause) makeup til samlingen. Jeg holder ferie og kobler helt af og idag fik jeg tid til at eksperimentere lidt. Jeg sad og var ved at lægge min winged eyeliner (eeeeelsker eyeliner) og det er jo en hel kunst for mig at forme og kreere når det kommer til makeup, da jeg pludselig ved en fejl taber ‘en klump’ flydende eyeliner øverst på kinden. Eyelineren er yderst holdbar og der lige der kom jeg til at tænke på hvordan man kan gøre en fejl smuk i stedet. 

Jeg fik at vide for nyligt at det ville klæde mig med en Marilyn skønhedsplet så nu besluttede jeg mig for at køre den hele vejen og forme det om til en yderst holdbar skønhedsplet. Håber i kan se metaforen i dette indlæg – nemlig at vi intet kan forudse ej heller om de projekter vi sætter i værk her i livet forløber som vi håber. Men at vi altid uanset hvad må gøre vores bedste for at få det vendt til noget positivt hvad enten det gælder arbejde, planer, børn, rejser osv. Min absolutte yndlings eyeliner er denne og tak til min søde veninde Sally som anbefalede mig den. Den koster ikke mere end 70,- og er guld værd! Møs Sofia. 

1 kommentar

  • Vimal Sofie

    Hej Sofia.. Hvor er det sjovt.. Den eyeliner bruger jeg også og har “altid” gjort det.. Har prøvet flere forskellige og meget dyre mærker men vender altid tilbage (den har altid boet hos mig trods test af andre mærker) til denne, det er den bedste..!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Esbjergs spam - I var for dejlige!