My Dubai home

5 tips for your motivation

img_4462

(English below) Sæt små mål og opnå succes! Det handler uanset hvor i livet du er, om at være realistisk og sætte små mål som du rent faktisk får gjort, fremfor at “dræbe den på stedet” og den første dag du ikke fik trænet de 7 gange du havde besluttet dig for, vil du opnå følelsen af fiasko, DET har vi ikke tid til det pjat ;-)

Omgiv dig med støttende mennesker – Dem som vil hjælpe dig når du har brug for det, som vil se dig shine, og som vil løfte dig i selv de sværeste tider. Det kan ikke tælles på ti hænder hvor meget jeg har haft brug for at række ud til folk, og først nu indenfor det sidste år føler jeg at jeg har de helt rette mennesker i mit liv. Som er kommet for at blive.

Når du fx ender i overspisning så lad det vare den aften det nu varer hvis ikke du kunne forhindre det, og kom videre! Imorgen er en ny dag, en ny mulighed for at gøre gode ting for dig, så i stedet for at ende ud i et 5 dages orgie (taler af erfaring) så tænk “what’s done is done” og så videre i teksten. Se fremad, gå fremad.

Skriv dine mål ned! Alt hvad øjet ser, som du rent faktisk får ned på papir, og følger op på har langt større mulighed for at
blive de mål du opnår.

Tag små skridt. Du kan ikke klare det hele på en dag. Du kan ikke ændre et langt liv med bestemte adfærdsmønstre bare lige på 2 sek. Husk det. Vi er ikke perfekte, og mange af os har noget med i bagagen vi arbejder med. Det kræver tid, tålmodighed, og styrke. Det kræver at vi aldrig giver op, for så længe vi ikke giver op er der stadig håb. Og vid at du kan meget mere end du tror. Jeg opdager stadig sommetider at jeg kan mere end jeg troede, og så får jeg lyst til at udvikle mig mere og prøve nye ting af. Så vær tålmodig, et skridt ad gangen – SÅ kommer det hele til at gå SÅ fint!


Set small goals and get succes! It’s about, no matter where you are in life to set some small realistic goals that you know you can manage to do! Instead of saying that the next week you will run 6 times, set it to 2 if you’re not used to it. That’s how you’ll fast get a succes feeling instead of a failure feeling the 2 time you didn’t went out for that run!

Surround yourself with supporting people. The people who will help you when you need it, the people who wants to see you shine, and the ones who will lift you up even in the hardest times. I can’t count with 10 hands how many times I needed to reach out and ask for help, but it’s after I started doing it that I the last year has felt I have all the right people in my life.

If you end up overeating, you need to make that one night, that one night! Witch means, that tomorrow is a new day, a new chance to do what’s good for you. What’s done is done, and you can’t do anything about it. Instead of having an inner battle in your head and overeat for 5 days, accept it happened, and move on! Walk forward, look forward.

Write down your goals! Everything that the eyes sees, the things you write down, and following up on it, has a much bigger chance to become the goals you did.

Take small steps! You can’t do it all in one day. You can’t just like that, change a long life with your normal patterns without hard work and patience. Things takes time. But you can do it! As long as you don’t give up, theres still hope! We are not perfect, and many of us has so much stuff with us from the past that we’re working with. I still get surprised about the things I actually can, instead of what I can’t. And everytime I see something I can I take more steps forward, and dares to do even more. So be patience, give it time, and don’t stop walking and working on the things that you want in life. Then everything will be okay!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

My Dubai home