Min angst for terror er ekstrem!

Valgt til at få lavet bryster på tv men sprang fra i sidste øjeblik!

img_7192

Så for den da! Der er noget jeg læææænge har villet fortælle jer, så here we go! Som mange af jer nok godt er klar over er det ikke altid en fest det der er tilbage efter et stort vægttab på fx brysterne. Jeg må være ærlig og sige at jeg har det meget bedre med dem idag end før i tiden, men lige siden jeg begyndte at tabe mig følte jeg mig ekstremt utilpas når det kom til den del af min krop, og kender flere som har været rigtig glad for at have fået lavet deres bryster altså fået silikone i og brystløft mm. som i øvrigt er blevet super flotte! Jeg har derfor en del år tænkt at det skulle jeg have lavet når jeg var tæt på at være helt færdig med mit vægttab.

En dag ret spontant og uden jeg helt havde gennemtænkt det i forhold til det sted jeg var i mit liv blev jeg kontaktet af en helt fantastisk caster som ville have mig med i et tv program (ved ikke om jeg må sige hvad det hedder da det ikke er sendt endnu så den udelader jeg altså lige lidt så jeg intet afslører) men men men, det var et super ærligt og fedt program jeg 100% kunne stå inde for og kort sagt blev vi enige om at jeg skulle vise et mål jeg gerne ville nå og ud af munden røg det på mig “at jeg da skulle have tabt mig færdig og så have opereret mine bryster” og det syntes de lød super spændende for folk at følge. Tiden gik, og jeg blev faktisk valgt.

Jeg skulle møde ind til første optagelse, og alt i alt havde jeg haft omkring 1 mdr til at tænke over at nu var det altså nu, og jeg ville jo gerne have dem lavet. Og hvorfor udskyde det. Ikke sandt? Men noget i min mave var altså i stand til hele tiden at prikke til mig og sige “Men Sofia er du sikker” og jeg kunne mærke at behovet for at få det lavet faktisk ikke var der som før i tiden, og var det så ikke lidt dumt bare at gøre det for at gøre det? Jeg mener, jeg kan jo godt lide det naturlige. Jeg kan godt lide det der viser en historie, jeg kan godt lide at vide jeg ikke har noget inde under mine brystmuskler mm.

Og ja det endte faktisk med jeg hylede fordi jeg syntes det var sååå svært at beslutte hvad der var det rigtige for mig. Det er omkring 6 mdr siden nu og jeg har ikke fortrudt det. Jeg glæder mig til at se programmet i tv, også selvom jeg ikke er med alligevel :P Og så udelukker jeg ikke jeg en dag finder på noget andet spændende at kaste mig ud i. Men jeg er glad for min beslutning om at mine bryster er smukke som de er, og dét er dælme en sejr for mig, at kunne mærke det langt om længe efter mit store vægttab.

Måske et lidt sjovt spørgsmål haha, men hvordan har du det med dine efter eller undervejs i dit vægttab?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Pia

  Hej Sofia
  Efter to børn og et vægttab på 57 kg har jeg intet kvindeligt at vise frem. Intet! Og jeg er så ked af det. Mit vægttab har faktisk intet godt gjort for mig… nu kan jeg ik tage på, kun glo på en hærget krop, der med tøj på, ser fornuftig ud… viser mig aldrig uden tøj på, det gjorde jeg før… aldrig har jeg haft det så skidt med min bryster og krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Jeg har i mange år forestillet mig at ville havde dem op på plads når jeg engang var færdig med at tabe mig. Jeg har en meget stor barm, lets face it, de er draget syd på pga vægttab, jeg har mange gange tænkt for og imod, jeg er kommet frem til, at jeg har det fint med min barm, men mormor armene er jeg virkelig ked af og uanset hvor meget jeg kæmper, så er der bare for meget hud, så dem overvejer jeg stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hej Sofia og tak for en fed blog.
  Kommenterer normalt aldrig, men jo det kender jeg for godt det du skriver. Vejer selv 15-20 kilo for meget og har altid haft yoyovægt, har store og fyldige ( faktisk pæne ) bryster, men de hænger self lidt og har nærmest tænkt jeg ikke vil tabe mig fordi de vil forandre sig og også tænkt at jeg bare SKAL have dem lavet: men har med tiden lært at elske dem selvom de ikke er perfekte. Så kan sagtens sætte mig ind i det du skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Min angst for terror er ekstrem!